Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

SmartLife glazen

ZEISS SmartLife brillenglazen zijn gebaseerd op SmartView technologie, die gebaseerd is op toegepast onderzoek naar moderne levensstijlen, visueel gedrag, en individuele, leeftijdsgerelateerde zichtbehoeften. De technologie houdt rekening met:

  • Een digitaal verbonden en dynamische levensstijl
  • Visueel gedrag
  • Leeftijdsgerelateerde behoeften

DriveSafe glazen

de alledaagse bril voor het autorijden

Goed kunnen zien is een vereiste voor het veilig rijden, want onze ogen maken overuren op de weg: permanent van blik wisselen tussen de straat, het navigatiesysteem en de zij- en achteruitkijkspiegels. Slechte weersomstandigheden en weinig licht maken het vaak lastig om goed te zien. ZEISS DriveSafe brillenglazen – beschikbaar als unifocale of multifocale glazen – minimaliseren de oogbelasting tijdens het rijden en maken het automobilisten gemakkelijker goed te zien, zodat u uw bestemming veilig en zonder stress bereikt.

Zonneglazen

Zonnebrilglazen van ZEISS – modieus, veelzijdig en hoog presterend. Voor al uw buitenactiviteiten.

Zijn alle zonnebrillen hetzelfde? Zeker niet. Wanneer draagt u uw zonnebril het meest? Bij het winkelen? Als u met vrienden op het terras zit? Of misschien tijdens het wandelen door het park? Of misschien tijdens het sporten? Of bij het autorijden? Hoe beter uw zonnebril voldoet aan uw behoeften, hoe comfortabeler deze is om te dragen.

Multifocale glazen

Met Zeiss Multifocale brilglazen geniet u eindelijk van goed zicht – op welke afstand dan ook.

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht. individueel en uniek – net als u.

Office glazen

Klaar voor elke uitdaging. ZEISS Officelens brillenglazen beschikken over de Digital Inside® Technology. Dit is een speciaal geoptimaliseerde zone voor dichtbij waarmee u snel en comfortabel kunt focussen, zoals wanneer u omschakelt van uw mobiele telefoon naar het computerscherm en terug. Deze brillenglazen bieden niet alleen een stressvrij, helder zicht wanneer u digitale apparaten gebruikt, maar ze zijn ook perfect om boeken en tijdschriften te lezen. Ze helpen oncomfortabele houdingen van het hoofd en het lichaam te voorkomen, geven uw ogen rust en beperken digitale oogstress.

Glasbehandeling

Met de allernieuwste Zeiss glascoatings kan u individueel de coating kiezen die het best past bij uw omgeving. Uniek aan al onze coatings van Zeiss is dat ze 100% bescherming bieden aan de schadelijke UV straling zowel de heldere glazen als de zonneglazen.

Verteglazen

De ZEISS verte glazen worden door een opticien aangemeten om perfect bij de behoeftes van de drager te passen.

Compromisloos nauwkeurig –  met een gegarandeerd excellent draagcomfort en snelle gewenningsperiode voor de drager.

Digitale glazen

De remedie tegen overbelaste ogen door digitale apparaten.

We kijken gemiddeld 5 uur per dag naar het scherm van onze smartphone, tablet, of tv. We werpen zelfs gemiddeld 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon! En deze cijfers gaan in de toekomst alleen maar stijgen. Kleine lettertjes en het permanente wisselen van onze blik van dichtbij naar ver weg verlangen het uiterste van onze ogen. Voor mensen vanaf 30 jaar kan het kijken op digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen, of zoals experts dit noemen: computervisiesyndroom. ZEISS digitale brillenglazen bieden de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een geoptimaliseerde zone voor dichtbij – het maakt niet uit waar we naar kijken. Deze brillenglazen zijn niet alleen voor digitale apparaten bedoeld, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.