Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

HD Glazen

Sinds 2013 zijn we de exclusieve verdeler van HD glazen. Deze glazen worden door middel van een revolutionaire freestechniek op de meest nauwkeurigste wijze geslepen. Hierdoor worden vertekeningen die we terugvinden bij standaard enkelzicht glazen gereduceerd tot een absoluut minimum.

Verteglazen

Een vertebril wordt doorgaans de ganse dag gedragen. Daarom liggen de eisen voor verteglazen ook vaak hoger dan ander type glazen. Speciaal voor deze mensen hebben we specifieke  oplossingen uitgewerkt.

Zonneglazen

Overmatige blootstelling aan UV straling kan leiden tot ernstige gevolgen aan je ogen. Speciaal daarom beschermen onze zonneglazen voor zowel de UVA als de UVB zonnestralen. Onze 100% UV beschermende zonneglazen zijn te verkrijgen in verschillende soorten.

Multifocale glazen

Met behulp van multifocale glazen kan je perfect in de verte zien, zoals tijdens autorijden of tv kijken. Maar je kan ook scherp zien op kortere afstanden zoals bij computerwerk of bij het lezen van een boek.

Enkele belangrijke punten:

De garantiekaart van de glasfabrikant: dit is je enige bewijs van kwaliteit. Verkopers kunnen veel zeggen, maar alleen hiermee weet je of je waar voor je geld hebt gekregen.

Specialistenwerk: het aanmeten van multifocale glazen is specialistenwerk. Enkel juist advies en metingen kunnen leiden tot succes.

Training: multifocale glazen zorgen soms voor grote aanpassingen. Neem hiervoor je tijd. Je krijgt van ons 2 maanden gewenningsgarantie. Dus indien het je toch niet lukt, mag je gratis omruilen naar andere glazen.

Lees- en bureauglazen

Een gewone leesbril lijkt een praktische oplossing voor je leesprobleem, maar de leesafstand waarmee je met deze bril scherp kan zien, is beperkt tot maximaal 40cm. Dit wil zeggen dat een leesbril geschikt is voor het lezen van een boek, gsm, tablet,…

Speciaal voor hen die meer verlangen van hun leesbril en eigenlijk opzoek zijn naar een bureaubril, hebben we 3 specifieke oplossingen.

Glasbehandeling

Met behulp van de correct voorgeschreven brilglazen zal je uiteraard goed kunnen zien. Maar het zijn de glasbehandelingen die het comfort van je glazen voor een groot gedeelte bepalen. Al onze glazen worden standaard voorzien van een beschermende harding om de kans op krassen te verminderen en een ontspiegeling om glasreflecties tot een minimum te herleiden.

Speciaal voor hen die nog een stap verder willen gaan voor het ultieme comfort, hebben we 4 specifieke oplossingen.