Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

ZEISS Digitale brillenglazen.

De remedie tegen overbelaste ogen door digitale apparaten.

We kijken gemiddeld 5 uur per dag naar het scherm van onze smartphone, tablet, of tv. We werpen zelfs gemiddeld 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon! En deze cijfers gaan in de toekomst alleen maar stijgen. Kleine lettertjes en het permanente wisselen van onze blik van dichtbij naar ver weg verlangen het uiterste van onze ogen. Voor mensen vanaf 30 jaar kan het kijken op digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen, of zoals experts dit noemen: computervisiesyndroom. ZEISS digitale brillenglazen bieden de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een geoptimaliseerde zone voor dichtbij – het maakt niet uit waar we naar kijken. Deze brillenglazen zijn niet alleen voor digitale apparaten bedoeld, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.

Wat is digitale overbelasting van de ogen?

Het gebruik van digitale technologie vergt het uiterste van onze ogen. Binnen slechts een paar seconden moeten ze omschakelen tussen ver en dichtbij: van iets zien in de verte tot een klein scherm, piepkleine lettertjes en weer terug. Dit oefent een extreme belasting uit op de ciliaire spier en de ooglens die steeds weer moeten accommoderen om scherp te kunnen zien. Vermoeide en branderige ogen, hoofd- of nekpijn kunnen hiervan het resultaat zijn, vooral als we ouder worden. Ongeveer 50 procent van de bevolking, bijvoorbeeld in Duitsland, lijdt aan een of meer van deze symptomen, dus overbelasting van het oog.

Hoe u voordeel kunt halen uit ZEISS Digital Lenses:

ZEISS Digital Lenses maken een ontspannen zicht en uitstekend gezichtsvermogen mogelijk bij gebruik van smartphones of tablets zodat uw ogen zich gemakkelijker kunnen focussen.

Een comfortabel nabijzicht ontspant uw oogspieren terwijl een scherpe focus behouden blijft.

Snelle gewenning, uitstekende gebruikerstolerantie, eenvoudig aanpassingsproces zelfs voor het ongeoefende oog.

ZEISS Digital Lenses zijn geschikt voor alle situaties die u kunt tegenkomen in de loop van de dag – ze elimineren dus het gedoe van het wisselen van brillen.

ZEISS Digital Lenses – getest en goedgekeurd.

De effectiviteit van ZEISS Digital Lenses is bewezen in stresstesten bij smartphone- en tabletgebruikers. Aangezien men gemiddeld 4 keer minder last had van symptomen van vermoeide ogen, was meer dan 90% van de respondenten uitermate tevreden.