Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

Glasbehandeling

Doodt 99,9% van alle virussen en bacteriën.1

De wereldwijde pandemie heeft ons allemaal op een ofandere manier getroffen. Het heeft onze manier van werken,studeren en winkelen veranderd, maar ook hoe we omgaanmet onze omgeving, familie en vrienden. De aandacht vooreen goede hygiëne is niet meer weg te denken.

ZEISS staat bekend om zijn innovaties en kwaliteits brillenglazen,ontworpen om sterkte afwijkingen te corrigeren en een helderen comfortabel zicht te bieden. ZEISS biedt nu een extra laag van vertrouwen die bijdraagt aan een goede hygiëne van uw brillenglazen. We hebben een technologie ontwikkeld om antimicrobieel zilver in de antireflectiecoating te verwerken. Deze antireflectie coating doodt virussen en bacteriën op het brillenglasoppervlak.1

1  ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV doodt 99,9% van allevirussen en bacteriën.* *Getest volgens ISO 21702:2019(E) voor omhulde virussen en getest volgens ISO 22196:2011(E) op gramnegatieve engrampositieve bacteriën De doeltreffendheid is bewezen na 24 uur, zoals in de ISO-normen vastgelegd.

DuraVision UVProtect

UV-bescherming is aanbevolen tegen schadelijke UV-straling tot 400 nm. Daarom creëert ZEISS vanaf heden een nieuwe norm voor oogzorg door volledige UV-bescherming te bieden in alle kunststof brillenglazen.

De UV-camera laat zien wat dat betekent: heldere brillenglazen met ZEISS UVProtect lijken even donker als zonnebrilglazen, omdat UV-straling volledig wordt geblokkeerd door het brillenglas.

DuraVision® Platinum

Voor optimaal zicht en maximaal draagcomfort.

Een professionele brillenglascoating biedt vele voordelen. Het brillenglasoppervlak wordt harder, waardoor het beter bestand is tegen beschadigingen. De coating vermindert ook lichtreflecties op het oppervlak en maakt het glas vuilbestendiger en eenvoudiger te reinigen. DuraVision® Platinum glascoating van ZEISS combineert deze aspecten in één enkele, eersteklascoating die voldoet aan de hoogste standaarden.

DuraVision® BlueProtect van ZEISS.

Bescherming van uw ogen tegen blauw licht.

Moderne lichtbronnen en displays stralen een buitengewoon hoog percentage blauw licht uit. Terwijl het menselijk lichaam enerzijds een bepaald percentage blauw licht nodig heeft om zijn waak/slaapritme te reguleren, is teveel van het ‘verkeerde’ soort blauw licht een gezondheidsrisico en kan het oogaandoeningen veroorzaken. Brillenglazen met een ZEISS DuraVision BlueProtect brillenglascoating hebben een speciaal filter dat comfortabel zicht mogelijk maakt, zelfs wanneer er sprake is van een grote hoeveelheid blauw licht.