Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

Zeiss Multifocale brilglazen

Geniet eindelijk van goed zicht – op welke afstand dan ook.

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Individueel en uniek – net als u.

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kan uw opticien een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

Uitstekend draagcomfort, snelle gewenning. Voor een optimaal zicht.

Een groot aantal factoren en technologieën worden opgenomen in de productie van de ZEISS multifocale glazen, evenals data over de drager, zodat de gewenningsperiode korter dan ooit is. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met het dragen van een multifocale bril of niet: een speciaal voor u gemaakte multifocale bril is de beste keuze voor hoge kwaliteit en natuurlijk zicht.

Een glasontwerp dat even complex als comfortabel is: De multifocale brillenglazen van ZEISS geven u een helder zicht, ook als u uw blik verandert. En de overgang is zo soepel als maar kan, waardoor wazige beelden in de overgangszone tot het verleden behoren.

Standaard multifocale glazen bevatten alle nodige zones, maar de zones voelen smaller aan. Ook de overgangszones bevatten sterkere wazige gedeelte waardoor de gewenning intenser verloopt.

Zeiss multifocale glazen kunnen geplaatst worden in alle type monturen door de aanpasbare zonelengtes.

Denkt u over een nieuw, modieus montuur na? Laat u inspireren door de ongekende variëteit. Zelfs met ongebruikelijke montuurvormen (zoals pilotenbrillen) kan uw ZEISS-opticien uw nieuwe multifocale brillenglazen aanpassen op uw kijkgewoontes, zodat u geen gewenningsperiode nodig heeft.

Smal montuur

Medium montuur

Groot montuur

Alle multifocale glazen van Zeiss beschermen het oog en de huid tegen de schadelijke effecten van  UV-straling.

UV-Straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals vitamine D door blootstelling van de huid.

Foto: normale camera

Foto: UV camera (toont huidbeschading door UV straling)

Indien uw niet-beschermde oog echter wordt blootgesteld aan UV-straling gedurende een langere periode, kan dit schade veroorzaken, zoals:

Fotokeratitis

Schade aan de huid rondom de ogen

Staar

Ongekend dunne, lichte glazen. Zelfs met een hoge sterkte.

De volgende regel geldt voor iedere bril: hoe lichter hij is, des te beter. En dit geldt niet alleen voor de monturen. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de diverse glaskwaliteiten kan ZEISS unifocale glazen maken die zo dun en zo licht mogelijk zijn – zelfs op hoge sterkte. Dit garandeert maximaal draagcomfort met slechts een minimaal gewicht.

Krassen en vuil krijgen geen kans. Steviger dan ooit.

Extra coatings op het brillenglas kunnen deze extreem bestendig maken tegen krassen of statische stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer vrij van vuil, zodat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – dankzij de anti-reflecterende achterzijde.

Extra zichtcomfort bij kunstlicht.
Voorkom vermoeide ogen en overbelasting van het oog.

Of het nu een smartphone is, een led-licht, een monitor, tv, tablet of een e-reader: moderne lichtbronnen geven meer blauw licht af dan waar we vroeger aan blootgesteld waren. Blauw licht kan gevaarlijk zijn en veel mensen vinden het oncomfortabel. Ook belast het de ogen veel. Bovendien heeft het effect op ons bioritme. Een speciaal filter voor blauw licht in het brillenglas kan u meer zichtcomfort geven.

Multifocale brillenglazen en bescherming tegen de zon – alles in één glas. Met een baanbrekend tempo.

Een bril voor iedere situatie: deze zelfkleurende brillenglazen werken als zonnebril. Ze worden in een paar seconden donker en in een paar minuten weer licht. En natuurlijk hebben ze 100% UV-bescherming.