Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

Lyric, 100% onzichtbaar

Lyric zit diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Het unieke ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit.

Probeer Lyric 1 maand gratis! Bel 03/313 92 00.

Gehoorverlies

Tussen ‘goed horen’ en ‘niets horen’ liggen veel verschillende niveaus van gehoorverlies. Experts maken een onderscheid tussen mild, matig, ernstig en zeer ernstig gehoorverlies. De meeste gevallen van gehoorverlies behoren tot de categorieën mild of matig.

Gehoorbescherming

Eén op de zes mensen wereldwijd heeft te kampen met gehoorverlies. Naarmate de bevolking veroudert – en de lawaaipollutie overal ter wereld toeneemt – zullen almaar meer mensen aan gehoorverlies lijden. Gehoorbescherming is dan ook uitermate belangrijk

Gehoortoestellen

Digitale hoortoestellen maken gebruik van de allernieuwste technologie. Ze kunnen optimaal op iemands behoeften worden afgestemd.

Analoge hoortoestellen hebben hun beste tijd gehad. De laatste tien jaar hebben digitale hoortoestellen hun analoge broertjes haast volledig van de markt verdrongen.

Boek nu een afspraak met onze audioloog!