Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

Oogzorgcentrum

Wij bij Lambrechts optiek houden oogzorg hoog in het vaandel. Dit wil concreet zeggen dat wij na een grondige optometrisch onderzoek en/of een lenscontrole een gepast advies kunnen verschaffen.

Oogmeting

Een oogmeting gebeurt bij ons altijd in 3 fasen en met de nieuwste technische apparatuur op de markt. Dit wil zeggen dat wij altijd starten met autorefractie, daarna de effectieve oogmeting en tot slot de nacontrole.

“15 minuten bril klaar” service

Unieke service! Door onze enorme voorraad glazen in tal van verschillende afwerkingen, kunnen wij uw bril op maat maken terwijl u hierop wacht of op onze kosten iets mag gaan drinken in het koffiehuisje om de hoek.

Contactlens controle

Het dragen van contactlenzen is nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk geweest. Er bestaan zoveel verschillende oplossingen dat er voor bijna iedereen wel een contactlens te vinden is. En door de komst van de zachte contactlenzen merken mensen het bijna niet meer dat er lenzen in hun ogen zitten.

Digitale 5 puntmeting

Tot nu toe werden enkelvoudige- en klassieke multifocale glazen aangemeten door middel van een 1 puntmeting; herkenbaar aan het kruisje dat op het glas werd getekend door de opticien. Naar aanleiding van de oogmeting werden vervolgens de glazen in de bril geslepen, waardoor je weer scherp kon zien. Deze methode wordt nu meer dan 100 jaar gebruikt.

Contactlensonderzoek?!

Een afspraak maken was nog nooit zo eenvoudig.