Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

Onze brilmerken

 

Iedereen is uniek en verdiend daarom een bril die niet alleen perfect past op het gezicht, maar ook aansluit zijn of haar persoonlijkheid. Die uitdaging gaan wij dan ook graag met u aan.

Wij werken samen met verschillende designers zoals Tom Ford, Chloé, Giorgio Armani, Ray-Ban, … . Daarnaast werken wij ook nauw samen met verschillende Europese fabrikanten met een originele kijk op design en functionaliteit. U kan daarom bij ons ook alle soorten montuur materialen terugvinden zoals 24kt goud, natuurlijk hout of vederlicht titanium.

Wil jij een afspraak maken om brillen te passen?

Klik op de knop maak een afspraak om uw afspraak in te plannen. Wanneer deze afspraak wordt goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging per mail.

Appointment Calendar Premium Powered By: AppointZilla

Elke bril heeft onderhoud nodig. Exclusief bij Lambrechts optiek te Brecht kan u na afgifte van de bon uw bril gratis een onderhoudsbeurt geven.

Wat zit er allemaal in een onderhoudsbeurt?

  • Uw bril wordt in een ultrasoonbad geplaatst. Dit bad reinigt de bril van stof en ander vuil op plaatsen waar u zelf lastig bijkomt, bijvoorbeeld tussen de scharnieren en tussen het montuur en de glazen.
  • Als uw bril voorzien is van neuspads worden deze vernieuwd.
  • Nadat uw bril opnieuw schittert, wordt ze ook opnieuw volledig op maat aangepast aan uw gezicht.

Met de EYEshaker kan je vanaf nu ook thuis, op een professionele manier je eigen bril onderhouden.