Adres: Biest 22 2960, Brecht | Telefoon: 32 3 313 92 00
Facebook
Afspraak

bestel je lenzen online

klik hier

Daglenzen

Daglenzen worden slechts 1 dag gedragen. Je doet ze ’s morgens in je oog en gooit ze ’s avonds weg. Je hoeft deze lenzen dus niet te bewaren, te kuisen en te desinfecteren. Elke dag een nieuwe verse lens in je oog.

Maandlenzen

Zachte maandlenzen zijn vandaag de dag het meest populaire lens type op de markt. Het grote voordeel van dit type lenzen is dat het prijs kwaliteit een erg interessant product is. Helaas schuilt er ook een gevaar bij dit type lenzen.

Torische lenzen

Niet alle ogen zijn dezelfde. Vaak komen we ogen tegen waarbij het hoornvlies een ongelijkmatige kromming vertoont waardoor het zicht vaak verminderd is. Speciaal voor deze oogafwijking zijn er torische lenzen ontwikkeld die hiervoor een oplossing bieden.

Multifocale lenzen

Vanaf de leeftijd van 40 jaar krijgen we vaak te kampen met leesproblemen. Speciaal voor deze problematiek zijn er multifocale lenzen ontwikkeld. Met multifocale lenzen kunnen we in de verte kijken en kortbij kijken zonder bril.

Harde lenzen

Harde lenzen ofwel vormstabiele lenzen zijn lenzen die u niet kan buigen en u duidelijker op het oog voelt zitten. De vormstabiele lens is de eerste contactlens die op de markt kwam en is sindsdien door de opkomst van de populaire zachte contactlens minder en minder gekozen.